Potpis otkriva NAJJAČU CRTU vašeg karaktera…

Sep 19 2018

Blic žena, 05.09.2018.

 

Vaš potpis je jedinstven skup znakova koji mnogo govori o vama. Ako želite da bolje upoznate prijatelja, kolegu ili šefa, poslužite se tajnama grafologije!

Prema rečima psihologa grafologa Jovana Krstića, autora knjige “Grafologija” u analizi potpisa uzimaju se u obzir veličina slova, nagib, naglasci u potpisu, veličina početnog slova, petlje i zavoji, kao i korišćenje tačke.

No responses yet

Jovan Krstić u emisiji Magazin In

Nov 26 2016

Magazin In, 26.11.2016.

Jovan Krstić je gostovao u emisiji Magazin In, TV Pink i analizirao rukopis Halida Bešlića, Željka Joksimovića, Danice Maksimović, Mirjane Bobić – Moisilović i Emine Jahović.

No responses yet

RTS TV Zabavnik

Jan 10 2016

RTS, 10.01.2016.

Jovan Krstić u emisiji RTS-a TV Zabavnik.

No responses yet

Karahasan: Kraj pisanja rukom je objava kraja kulture

Jan 25 2015

Aljazeera, 25.01.2015.

…I psihologu grafologu Jovanu Krstiću, stalnom sudskom vještaku za grafologiju Ministarstva pravde Srbije, vijest iz Finske je – nevjerojatna. Priču usmjerava na neophodnost stavljanja potpisa na dokumente, ali i većom opasnosti od krivotvorenja.

Pročitaj ceo tekst »

No responses yet

Dačić odlučan, Tači siromašan duhom

Apr 21 2013

 Kurir, 21.04.2013.

Ivica Dačić je odlučan, inteligentan, ima visoko mišljenje o sebi, mada nema mnogo ideja, dok je Tači veoma proračunat, zajedljiv, gleda svoje interese i duhovni život mu je vrlo siromašan. Inteligentan je i pun ideja. Obojica su uzdržani u ispoljavanju osećanja – ovako je Jovan M. Krstić, psiholog i stalni sudski veštak – grafolog, opisao premijere Srbije i Kosova na osnovu njihovog rukopisa.
Pročitaj ceo tekst »

No responses yet

Prethodno »